De nieuwe website

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een nieuwsbericht over hoe die tot stand is gekomen, en ik kan in 1 woord zeggen TOP!
 
Via een goede collega haar ervaringen gehoord over haar nieuwe website met het bedrijf 2xCeed en zo in contact gekomen met Martine en Niels. Eerst een oriënterend gesprek over mijn wensen en daarna bijna wekelijks (soms dagelijks) contact over de vorderingen en evt. aanpassingen.
 
Met gevoel voor smaak werd de huisstijl doorgevoerd en werden na gesprekken de teksten geschreven. Fijn dat er ook regelmatig een duidelijk advies kwam wat wel en wat niet te doen! Wat een persoonlijke en prettige samenwerking!
 
Zelfs toen er accuut een nieuwsbericht met krantenartikel geplaatst moest worden werd dit direct gerealiseerd. Nu de website live is ben ik er erg blij mee en trots op! Ook heb ik al veel mooie berichten en reacties gekregen en kan ik nog steeds bij ze terecht voor vragen en adviezen.
 
Als je op zoek bent naar een persoonlijke, professionele maar ook gezellige samenwerking voor je website zal míjn advies zijn: 2xCeed!
 
Neem gerust een kijkje op mijn mooie website en graag hoop ik jou ook te treffen in een persoonlijke en professionele samenwerking!
 
Tot snel!
 
Lianne Dekker

2 reacties op “De nieuwe website

Reacties zijn gesloten.