Zakelijke fotografie

Wil je jezelf, jouw bedrijf of jouw producten op een bijzondere en/of ludieke manier aan de buitenwereld tonen? Met zakelijke fotografie laat je gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie.

Er is tegenwoordig volop beeldmateriaal verkrijgbaar dat je kunt gebruiken op de website, in brochures, op social media en natuurlijk ook voor andere marketing uitingen. Maar sterker is dan unieke fotografie. Daarmee maak je echt het verschil.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van zakelijke fotografie? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bel via: 06 51 46 95 97 of mail naar info@liannedekker.nl

Unieke uitstraling

Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat persoonlijke en echte (eigen) fotografie op een website en in uitingen meer vertrouwen wekt. Het is voor bezoekers tevens prettig dat je een bedrijf op die manier al een beetje kunt verkennen en vervolgens kunt herkennen.

De wijze waarop je dit doet bepaalt mede het beeld naar de buitenwereld. En daarom is het dus belangrijk goed na te denken over wat je wilt overbrengen. Samen met Lianne kijk je naar de mogelijkheden en de gewenste boodschap en uitstraling. Vervolgens wordt er dan een lijst samengesteld van gewenste foto’s. Lianne denkt graag mee en door haar ervaring kan zij ook adviseren en inspireren.

Investering zakelijke fotografie

Wij werken met een heldere prijsstelling zodat u een snelle prijsindicatie kunt maken. Het is mogelijk om in de fotostudio in Dordrecht of op locatie te werken zoals in de regio Drechtsteden of de omgeving van Breda.
  • Dagdeel (4 uur): € 450,- incl bestanden
  • Hele dag (8 uur): € 900,- incl bestanden
  • Extra per uur € 95,-
  • 2 uur of minder binnen regio Drechtsteden of omgeving Breda: € 295,- incl bestanden.
Deze prijzen zijn exclusief BTW, reis- en parkeerkosten. Reiskosten € 0,30 p/km.Voor opdrachten met meer dan 1/2 uur reistijd rekenen we € 35,- p half uur.

 

Grafisch design

Naast eigen fotografie bieden we ook zakelijk grafisch design aan. Herkenbare passende vormgeving zorgt voor een heldere communicatie in identiteit, huisstijl en beeld. Zowel intern als naar de klant.
Van visitekaartjes, drukwerk, illustraties voor in presentaties tot complete huisstijlen. We bespreken graag wat de wensen en mogelijkheden zijn en zullen naar aanleiding daarvan een prijsopgave doen.

 

Kennismaking zakelijke fotografie en/of grafisch design.

Ben je benieuwd hoe de bedrijfsfotografie van Lianne Dekker je kan helpen een helder beeld te creëren richting klanten, websitebezoekers en jouw markt? Laten we dan een afspraak inplannen om dat samen te bespreken.

New born Pregnant Travel Sweet Heart Portret Business Kids Fashion en Styling
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie

Wil jij ook zo’n fotoshoot?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.