Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Zwangerschap & Newbornshoot

Mijn man en ik hebben een zwangerschaps- en newborn fotoshoot laten maken bij Lianne. Bij beide fotoshoots nam Lianne ruim de tijd voor ons en vooral met ons dochtertje bij de newborn fotoshoot. Ja als ze begint met huilen, omdat ze honger heeft is de enigste oplossing voeden….. en ja hoor ook dit maakte niks uit. Lekker gevoed en weer verder met de fotoshoot, met als eindresultaat prachtige foto’s van ons als gezin. Ik ben zeer kritisch, maar ik kan mij geen betere foto’s wensen als die wij nu in ons bezit hebben. Hier kunnen wij ons hele leven lang met zoveel plezier, en liefde op terug kijken, met de ervaring bij Lianne in de studio, maar zeker met alle foto’s die wij nu hebben.

Lianne, volgens mij heb ik het al heel vaak gezegd, maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Nogmaals hartelijk bedankt!! Je hebt prachtig werk verricht!

Percy & Iris

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Bruiloft fotoshoot

Heel hartelijk dank voor je fantastische bijdrage aan onze bruiloft. Bij het bekijken van de prachtige foto’s worden wij letterlijk terug gebracht naar deze mooie dag. Jouw foto’s geven alle momenten en emoties van die dag heel mooi weer. Wij krijgen heel vaak complimenten over de foto’s. Nogmaals, hartelijk bedankt voor je mooie reportage.

Ruben & Irene

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Visagiste

Ik werk als visagiste/ haarstylist inmiddels alweer een paar jaar samen met Lianne Dekker. We vormen samen een super team! Het is heel fijn om samen te brainstormen en de modellen volledig op hun gemak te stellen. Samen hebben we al vele mensen blij kunnen maken met prachtige foto’s!

Irene van der Hart

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Zwangerschap & Newbornshoot

Wij hebben Lianne ontmoet tijdens de informatieavond van Rhena geboortecentrum in Dordrecht. Lianne had wat van haar foto’s tentoongesteld en haar stijl van fotograferen, sprak ons ontzettend aan. We raakten aan de praat; het gesprek was informerend én informeel, ook iets wat wij erg prettig vonden. Uiteindelijk namen we haar visitekaartje mee naar huis en hebben we later contact opgenomen voor het maken van een afspraak voor een zwangerschapsshoot en een new born shoot.

Zwangerschapsshoot

Voorafgaand aan de zwangerschapsshoot gaf Lianne tijdens een telefoongesprek nog antwoord op onze vragen en werden verwachtingen naar elkaar toe uitgesproken. Op de dag van de zwangerschapsshoot nam Lianne in haar fotostudio uitgebreid de tijd om ons zo mooi mogelijk te fotograferen. Poseren voor een camera is niet iets wat we dagelijks doen. De tips en adviezen van Lianne over houding en positie waren dan ook welkom. Tussentijds liet Lianne soms foto’s zien om aan te geven waarom ze iets wel of niet deed of van ons vroeg. Wij vinden Lianne dan ook absoluut klantgericht, want op die manier betrok ze ons nog meer bij haar werk als fotograaf en maakte ze het poseren een beetje makkelijker. Als ze niet (geheel) tevreden was, werd er nog een foto genomen, werd er een andere houding geprobeerd en een lamp of spotje aan- of uitgezet.

New born shoot

De new born shoot was bij ons thuis. Erg prettig dat dit mogelijk was. Het is een omgeving waar ons dochtertje zich, zeker op dat moment, het meest comfortabel voelde. Lianne had diverse materialen meegenomen waar ze gebruik van kon maken, zoals verschillende soorten kleden. Wij konden meebeslissen van welke materialen zij gebruik zou maken. Zo werden de foto’s nog meer “eigen”.

Ook had Lianne een app met geluiden die een rustgevend effect hadden. Bij aanvang van de shoot was die app absoluut niet nodig, want ons dochtertje sliep heerlijk. Zelfs toen Lianne voorzichtig haar vingertjes en teentjes net even in een andere positie manoeuvreerde, werd ze niet wakker. Ze vond het allemaal prima. Voor ons als ouders erg prettig en leuk om te zien. Het was duidelijk dat Lianne ervaring heeft met babyfotografie en dat dit niet iets is wat je zomaar “even” doet. Dit vereist veel geduld en kunde!

Foto aan de muur

De foto’s die Lianne heeft gemaakt, zowel van de zwangerschapsshoot als de new born shoot, hebben onze verwachtingen overtroffen. Ze zijn werkelijk schitterend geworden. Vol trots hebben we ze aan onze familie, vrienden en kennissen laten zien. Het was lastig kiezen welke foto’s we wilden bijbestellen, maar we hebben een keuze gemaakt. De foto die wij het mooist vonden, hangt inmiddels op aluminium bij ons thuis aan de muur te pronken! Lianne, bedankt voor je fantastische werk!

Christiaan & Ingrid

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Zwangerschap & Newbornshoot

Ik wil je nogmaals bedanken voor de super mooie foto’s van de zwangerschap en newbornshoot! Van te voren heb ik er even over na moeten denken of ik het zou durven omdat het ook naakt zou zijn… Maar ben super blij met het mooie resultaat en heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld met het naakt zijn tijdens de shoot zelf 🙂 De tweede shoot was met Sebbe erbij van te voren natuurlijk spannend hoe dat zou gaan! Met veel geduld van iedereen is dat uiteindelijk helemaal prima gegaan!

Kirsten

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Zwangerschap & Newbornshoot

Lianne heeft voor ons eerst in mei 2014 de foto’s gemaakt op onze bruiloft en vervolgens de zwangerschapsshoot en newbornshoot na de geboorte van onze dochter Lynn. Een jaar met voor ons dus heel veel mooie momenten die Lianne echt geweldig heeft vastgelegd! Lianne luistert goed naar de wensen van haar klant, straalt rust uit, laat je op je gemak voelen en geeft goede en ook vooral eerlijke adviezen.

Bij het fotograferen op onze bruiloft heeft zij vooraf al aangegeven de stijl te hanteren met name de momenten en emoties vast te leggen. Dit sloot heel goed aan bij onze wensen en is ook geheel uitgekomen met een prachtig fotoboek als eindresultaat. Het mooie van Lianne is dat we eigenlijk nauwelijks merkten dat zij op onze bruiloft aanwezig was. Ook onze ervaringen met de newbornshoot en zwangerschapsshoot zijn positief. Respect voor ouder en kind staan hier op de eerste plaats met uiteindelijk hele mooie foto’s als resultaat.

Kevin & Daniëlle

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Bruiloft fotoshoot

Op 22 november 2013 heeft Lianne de fotografie voor onze trouwdag verzorgd. Het is bijzonder hoe zij deze dag op een persoonlijke en originele wijze heeft vastgelegd. Haar oog voor detail komt schitterend terug in de reportages en albums. Het resultaat vinden wij fantastisch; foto’s die net even anders dan anders zijn en precies in de stijl die aansluit bij de sfeer van onze dag.

Vooral haar gebruik van nieuwe technieken hebben voor bijzondere foto’s gezorgd waar iedereen van onder de indruk is. Door haar professionele en persoonlijke werkwijze was het ook erg gezellig dat zij deze dag met ons wilde beleven. Wij willen Lianne bedanken voor het vastleggen van onze dag en daarnaast bij iedereen aanbevelen!

Kevin & Rianne

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Newbornshoot

Na een aantal mislukte pogingen om een fotograaf te vinden voor een newborn shoot hadden we eindelijk Lianne gevonden via het internet. Per email contact gezocht en vrijwel direct een antwoord terug! Erg fijn dat we op kort termijn een foto shoot konden inplannen. Gezien het om een newborn fotosessie ging is flexibiliteit van belang. Gelukkig is Lianne dit. Ons kindje was nog maar 2 dagen oud toen Lianne bij ons thuis een mooie reportage heeft geschoten. Ze is niet alleen creatief, maar ook zeer geduldig wat wel moet met zo’n klein mensje.

Onwijs mooie foto’s toegestuurd gekregen die wij gebruikt hebben voor het geboortekaartje. Complimenten tot en met! De fotoshoot in Lianne’s studio is ook prima verlopen. Onze emails zijn altijd snel beantwoord en de foto’s binnen het beloofde termijn geleverd. We hebben tevens een foto besteld op Forex en zijn onwijs blij met het beloofde resultaat. Zullen in de toekomst zeker foto’s bij Lianne laten maken!

Klara & Jaquba

Modeshoot

Al een aantal keren met Lianne samengewerkt en we hebben heel duidelijk een goede klik! Begrijpen elkaar en dat heeft een heel positieve werking op de shoot!.

Wat mij betreft op naar een lange samenwerking!!

Monique Désar, modeontwerpster

Meer referenties