Een groep mensen op een foto mooi vastleggen is uitdagend. Deze uitdaging ga ik dagelijks aan met zowel families als groepen vrienden. Deze shoots, met familie & themagroepen, zijn sowieso altijd gezellig en in de sfeer die ontstaat zorg ik ervoor dat het juiste beeld wordt vastgelegd.

Familiefoto

Familiefoto’s zijn voor iedereen bijzonder en voor altijd. Of het nu gaat om een portret van het eigen gezin, drie generaties, grootouders met de kleinkinderen of broers en zussen. Er ontstaat altijd iets bijzonders als de familiebeeld wordt vereeuwigd.

Thema foto’s

“Vrienden kies je, familie krijg je”, is een veelgebruikt gezegde. En zo is het maar net. Vriendschap vastleggen tijdens een thema shoot wordt door mijn klanten vaak omschreven als een gebeurtenis om te koesteren. Door deze momenten vast te leggen heb je een herinnering voor altijd. En de thema’s zorgen vaak voor plezier, hilariteit maar vooral ook voor eenheid.

Afspraak familie & themagroepen shoot

Wil je ook zo’n bijzondere shoot boeken? Neem dan nu contact op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Heb je al een thema in gedachten of wil je hier samen over ‘brainstormen’, bel me dan gerust even.

New born Pregnant Travel Sweet Heart Portret Business Kids Fashion & Styling
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Wil jij ook zo’n fotoshoot?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.