GOUD!!!

MPN GOLD AWARD**Triomf in Beeld: Lianne Dekker Wint Gouden MPN Award by Nikon 2024**

Lianne Dekker heeft de gouden MPN Award gewonnen tijdens het Master Photographers Network (MPN) event van 2024. Deze prestigieuze wedstrijd, gehouden binnen het Master Photographers Network, zet Lianne in het zonnetje als een meesterlijke fotograaf en creatieve kracht om rekening mee te houden.

De MPN Awards zijn een wedstrijd waarbij de nadruk ligt op artistieke visie, technische bekwaamheid en emotionele impact. Lianne Dekker overtrof haar collega’s met haar unieke kijk op fotografie, haar beheersing van het medium en haar vermogen om met haar beelden diepgaande emoties op te roepen.

Wat deze overwinning extra bijzonder maakt, is de erkenning, de jurering werd uitgevoerd door een deskundige internationale jury bestaande uit 12 vooraanstaande fotografen, waardoor de gouden MPN Award een nog grotere prestatie is binnen de  fotografiegemeenschap.

De gouden MPN Award is niet alleen een erkenning van Lianne’s uitzonderlijke talent, maar ook een bevestiging van haar constante streven naar excellentie en vernieuwing. Haar werk vertelt verhalen, roept emoties op en verheft de kunst van het beeld vastleggen tot ongekende hoogten.

Deze editie was gesponsord door Nikon en ook de prijzen werden door hen verzorgd waardoor er nu een felbegeerde lens aan de uitrusting toegevoegd kan worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *