Portret en studiofotografie kun je op veel verschillende manieren en settings
 tot stand brengen. De keuzes zijn uitermate belangrijk voor het resultaat. De ervaring die ik heb opgebouwd op het gebied van portretfotografie is heel breed en ik kan je dan ook veel voorbeelden laten zien. Op die manier komen we samen tot een keuze hoe we jouw portret gaan vormgeven. Een belangrijk keuze is of we gaan voor studiofotografie of fotografie op locatie.

Studiofotografie

Bij studiofotografie is de omgeving minder van belang en kunnen er veel creatieve lichtsituaties gemaakt worden waarbij voor verschillende sferen gekozen kan worden.

Portretfotografie op locatie

Op locatie is er meer een samenspel met de omgeving. Deze gaat deel uitmaken van de foto. Ook hier kunnen we gebruik maken van flitslicht als creatieve aanvulling of in lastige lichtsituaties.

Sfeer en setting

Van te voren bespreken we de setting en sfeer waarin gefotografeerd gaat worden zodat ook de kleding daarop aangepast kan worden. Visagie is bij te boeken en wordt door zeer ervaren visagisten uitgevoerd.

Mogelijkheden voor portret- en studiofotografie

  • portretfoto
  • glamour foto
  • make-over
  • baby fotografie
  • kids fotografie
  • gezinsfotografie (€30,- per extra gezin)
  • groepsfotografie
  • zwangerschapsfotografie
  • profielfoto
  • productfotografie

Glamourfoto’s en make-over fotografie

Heel bijzonder en leuk is een glamour of make-over shoot. Van tevoren wordt besproken wat je mooi vindt en welke stijl we toepassen. Dit in verband met de mee te nemen kleding. We ontvangen van tevoren graag een foto zodat we weten wat bij je past. De shoot duurt 1 uur maar houd rekening met ruim 1-1,5 uur visagie en haarstyling van tevoren.

Mini studio- en locatie shoot

Hiervoor wordt een half uur uitgetrokken waarin 1 setting wordt gemaakt. Houd er rekening mee dat deze shoot erg kort is voor kinderen. Er gaat veel tijd zitten in het op hun gemak stellen. Wat het succes van de shoot groter maakt. Daarom is het raadzaam om de shoot van 1 uur te boeken. Inbegrepen bij deze fotoshoot is een afdruk die je zelf kunt kiezen. Een selectie van de leukste/mooiste foto’s krijg je op een contactsheet gemaild om alvast een indruk te krijgen. We maken een afspraak zodat je de foto’s, via een presentatie op de computer, in het groot kunt komen bekijken en bestellen. Ook hebben we een presentatie van mooie/luxe materialen ( plexiglas, dibond, aluminium, leer, beton, enz.)

Visagie is mogelijk vanaf € 60,- Avond/dag make-up / smokey eyes (wimpers apart)

Voorbeelden: www.irenevanderhart.nl

Voor prijzen zie prijslijst