Het prille geluk van een pasgeboren baby. Het gevoel voor dat pure en vertederende kleine wezentje. Om daar een mooie herinnering van te hebben is zo waardevol. Iets moois aan de muur waar dit gevoel in zit is daardoor een tijdloze beleving. Met newborn fotografie leg ik dit voor je vast.

New Born shoot

Ik adviseer om de newbornserie in de eerste 2-3 weken na de geboorte te maken. Dit om het hele prille sfeertje vast te leggen. Ze slapen dan ook nog heel diep waardoor we de kans krijgen een mooie compositie te maken zonder dat jullie kleintje wakker wordt.

In alle gevallen probeer ik een rustige en serene sfeer te creëren. Ook zal ik heel nauwgezet in de gaten houden hoe jullie kindje reageert. Zo komen we op een veilige en verantwoorde manier tot een mooi resultaat.

Tips voor de newbornfotografie

De serie wordt bij voorkeur in mijn studio gemaakt. Omdat daar veel meer mogelijkheden zijn en het licht en de temperatuur perfect onder controle zijn. Maar het kan ook bij je thuis gemaakt worden als je niet in de mogelijkheid bent om naar de studio te komen. Ik heb daar speciale tarieven voor. Neem gerust even contact op.

Als je kleintje gaat vervellen of last heeft van babyacné overleggen we of we de shoot even uitstellen. Bij vervellen kun je je kleintje wassen met een washandje zodat het proces iets sneller gaat. Gebruik op de dag van de shoot geen olie, dat glimt, bodylotion is prima.

Als de newbornshoot een vervolg is op je zwangerschapsfoto’s neem dan dezelfde items mee (meestal lingerie) zodat we een mooie voor-na foto samen kunnen stellen.

Vastleggen pasgeboren baby

Voorafgaand aan de newborn shoot krijgen jullie tips. Zo kunnen we een optimale sfeer creëren voor jullie kleintje. Zoals de voorwaarde dat de temperatuur op de plek waar gefotografeerd wordt minimaal 24 graden is om afkoeling te voorkomen. Ook wordt het succes groter als je kleintje een vol buikje heeft.

Plannen newborn shoot

Maak tijdig een afspraak zodat er ruimte is gereserveerd in de agenda. Een baby laat zich niet plannen dus er kan nog geschoven worden indien nodig.

Alle benodigde materialen zijn in de studio aanwezig. Ik werk op een “naturel” manier. Dus niet met allerlei gedoe er omheen, maar wel met omslagdoeken en dekentjes. In overleg met jullie wordt gekozen voor een sfeer en kleur.

Geboortekaartje met eigen foto

Als je geboortekaartjes wilt laten maken met een foto van jullie pasgeborene dan kan er een kleine serie op korte termijn na de geboorte bij je thuis gemaakt worden.

Prijs van de Newborn-serie

De newbornserie is mogelijk vanaf €225,-. Hierbij inbegrepen zijn 3 afdrukken die je zelf kunt kiezen.

Een selectie van de mooiste foto’s krijg je op een contactsheet gemaild om een indruk te krijgen. Daarna maken we een afspraak zodat de foto’s, via een presentatie op de computer, in het groot bekeken en besteld kunnen worden.

Ook kun je dan de diverse materialen bekijken (plexiglas, dibond, aluminium, canvas, forex, enz.).

TIP: vraag een Lianne Dekker Fotografie kado bon, want als alle kleertjes niet meer passen heb je nog een prachtige en waardevolle herinnering in de vorm van de newborn foto’s.

Voor prijzen zie prijslijst