Voor aanstaande moeders is in verwachting zijn een hele bijzondere beleving. Je bereidt je voor op wat gaat komen en je lijf verandert per dag.

De natuur heeft dit zo geregeld en dat is bijzonder en mooi om bij stil te staan. Ook als de baby er straks is zal je nog vaak terugdenken aan de mooie maanden voordat je moeder werd van dat kleintje in jouw buik.

Vastleggen zwangere buik

Ik leg de prachtige buiken, die ik voor mijn camera krijg, met veel respect en liefde vast. Het zijn de eerste foto’s van het kind dat je straks in jouw armen mag verwelkomen. Omdat ik na de geboorte ook vaak de eerste foto’s mag maken van de new born’s leren we elkaar goed kennen en ontstaat er een band. Ik voel me dan ook altijd zeer vereerd en ben trots op de intensieve relatie die we opbouwen. Het is natuurlijk helemaal prachtig om dezelfde moeders weer terug te zien op het moment dat een broertje of zusje zich aankondigt.

Fotoshoot zwangerschap

Ieder kind is uniek en dat geldt ook voor de buik. Samen kijken we hoe jij de foto’s graag zou willen hebben en ik denk natuurlijk graag met je mee. In een ontspannen sfeer maken we de foto’s van jouw groeiende buik. Het is ook leuk om daar broertjes en zusjes bij te betrekken. Ook voor hen breekt een nieuwe tijd aan wat we mooi op beeld kunnen vastleggen.

New born Pregnant Travel Sweet Heart Portret Business Kids Fashion & Styling
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Wil jij ook zo’n fotoshoot?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.