Er is om ons heen zo veel te zien. En tegenwoordig lijkt de wereld een stuk kleiner dan vroeger. We reizen de hele wereld over en komen nu op plekken waar je vroeger alleen van kon dromen. Om dit thuis te kunnen laten zien schieten we graag een paar of juist heel veel foto’s op onze reizen. De één is daar natuurlijk meer bedreven in dan de ander. Maar het ziet er bijna nooit zo uit als op National Geographic en op de kleurrijke reisplatforms en brochures.

Travel fotografie

Maar dat kan natuurlijk wel. Voor fotografen is de wereld een grote speeltuin. Waar je ook kijkt is inspiratie en dat maakt dat we daar iets mee moeten. Zo ook ik. Op de mooie reizen die ik heb mogen maken, zowel privé als zakelijk, heb ik hele mooie foto’s kunnen maken. Het blijft, ook voor mij, altijd een uitdaging om de sfeer die je ervaart te vangen in een beeld, een foto. Met de juiste apparatuur en een goed oog ben je al een eind op weg. Maar kennis en techniek zijn daarnaast ook heel belangrijk om het helemaal goed te kunnen vangen.

Opleiding fotografie

Tijdens de cursus en masterclass die ik verzorg geven we je handvatten hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw camera. Dan wordt het vastleggen van jouw reizen beter en beleef je vervolgens thuis de sfeer van het moment. Net als ik dat ook zo graag doe.

Workshop ‘Reisfotografie’

we verzorgen gerichte workshops voor reisfotografie. In deze workshops besteden we aandacht aan zowel het vastleggen van natuur als ook steden. Deze workshop geeft je vooral veel inspiratie en we geven je uiteraard ook tips zodat je daar zelf weer mee verder kunt.

Wil je deelnemen aan deze Workshop? Kijk dan even bij mijn opleidingen.

New born Pregnant Travel Sweet Heart Portret Business Kids Fashion & Styling
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken
Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Wil jij ook zo’n fotoshoot?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.