Een bijzonder moment in je leven, zwanger zijn! Mooi om vast te leggen als herinnering aan die intieme periode met je kindje. Na de zwangerschap vergeet je snel hoe het was en hoe het er uit zag. En met de mooie foto’s als herinnering komt dit gevoel toch weer even terug.

Zwangerschapsfoto’s kunnen in de studio of op locatie gemaakt worden. Een shoot vindt meestal rond 30-32 weken van de zwangerschap plaats. Dit is afhankelijk van hoe je zwangerschap verloopt en hoe groot je buik is. Natuurlijk is ook je partner of zijn al aanwezige kids welkom.

Van te voren bespreken we de setting en sfeer waarin gefotografeerd gaat worden. Wil je een lichte sfeer, juist een donkere met heel subtiel licht of een gezellige vrolijke sfeer met kleur.

Belangrijk daarbij is dat ook de eventuele kleding daarop aangepast kan worden. Pas op met elastiek als je ook met een blote buik op de foto wilt, bh bandjes e.d. blijven heel lang zichtbaar. We beschikken over een behoorlijke collectie kleding waar je gebruik van kunt maken en je bent welkom om je vantevoren(op afspraak) te komen oriënteren.

Ook als je helemaal “puur natuur” vast gelegd wil worden is dit in de privacy van de studio geen probleem en is het al door veel vrouwen als heel prettig en relaxed ervaren.

Ook bij zwangerschaps fotografie kan het een meerwaarde zijn om gebruik te maken van haarstyling of visagie, dit is zeker een aanrader bij de designshoot, waarbij designs gebruikt worden die speciaal voor dit doel ontworpen zijn.

Vraag naar de mogelijkheden.

Onze vaste visagiste is Irene van der Hart.

www.irenevanderhart.nl

De volledige shoot duurt ongeveer 1 uur waarbij er 1 keer een mogelijkheid is om van sfeer en kleding te wisselen. Er is een mooie combinatie mogelijk met de newborn shoot zodat er een mooie voor/na sfeer gemaakt kan worden.

Er is ook een combi met een korte zwangerschapsshoot van een half uur, er kan voor 1 sfeer gekozen worden en de newbornshoot 2 uur. Zie de info bij newbornshoot.

Wil je echt iets bijzonders dan zijn er ook unieke design items aanwezig voor dé designshoot, deze duurt 1,5 uur. Ook kunnen we naar jouw wensen mooie unieke designs huren. Visagie en haarstyling zijn een mooie aanvulling en kunnen in overleg geboekt worden.

Voor prijzen zie prijslijst