De belangrijkste reden voor frustratie bij fotografen…

Dan heb je een fantastische shoot gepland staan of een gave wedding, zijn alle voorbereidingen gedaan en dan is het slecht weer of het licht heel saai en vlak. Had je zulke leuke dingen bedacht en valt dat letterlijk en figuurlijk in het water…

Echt gefrustreerd wordt je ervan!

Uiteraard is daar een fantastische oplossing voor, zet het licht naar je eigen hand en creeër nog veel gavere beelden dan je in eerste instantie verzonnen had. Maak zelf dat mooie lichtje of creeër dat zonnetje! De sky is de limit als je hier eenmaal mee begint en kun je voortaan in alle omstandigheden je beelden die spanning meegeven, en je creativiteit erop los laten! je foto’s krijgen echt de WOW factor!

Hoe?

Inmiddels hebben we al heel veel collega’s in onze populaire Masterclass Off Camera Flash (OCF) mogen verwelkomen en zijn de commentaren steevast dat ze het nu eindelijk begrijpen en ermee overweg kunnen doordat het grootste gedeelte van de Masterclass uit praktijk bestaat. Zet je flitser niet meer óp je camera maar leer hoe mooi flitsen is als je het naast je camera gebruikt.

Nieuwsgierig geworden? Hier lees je meer info en kun je je aanmelden