Vrijgezellenshoot in stijl

Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht, Breda en omstreken

Sinds enige tijd is de gestylde vrijgezellenshoot voor de bruid & vriendinnen mogelijk in de studio. Deze vrijgezellenshoot in stijl is echt een feestje. We beschikken over een hele collectie kleding (korsetten, rokken). En daarnaast een aantal accessoires zoals maskers en hoeden. Lingerie, kousen en schoenen dien je zelf mee te nemen. Dat is te persoonlijk.

Van te voren is er uiteraard overleg over het aantal personen en of je gebruik wilt maken van visagie en haarstyling. Dit kan ook alleen voor de bruid in spé. Maar je kunt er ook voor kiezen dat iedereen een touch-up krijgt (lippen, huid en wimpers).

Styling en gezelligheid

We helpen iedereen met een stukje styling en de ervaring leert dat dit een supergezellig moment is om met elkaar bezig te zijn! De bruid staat in het middelpunt en behalve de groepsfoto wordt er ook een korte serie van de bruid gemaakt.

De studio is heel ruim en van alle gemakken voorzien. Koffie en thee staat voor jullie klaar, het staat je vrij om (van te voren) een bubbeltje te bestellen of zelf mee te nemen. Heb je vragen? Bel, mail of maak snel een afspraak voor deze toffe shoot!

Kijk hier voor de vrijgezellenshoot in stijl voor de Gom & Friends.