Vastleggen zwangere buik

Ik leg de prachtige buiken, die ik voor mijn camera krijg, met veel respect en liefde vast. Het zijn de eerste foto’s van het kind dat je straks in jouw armen mag verwelkomen. Omdat ik na de geboorte ook vaak de eerste foto’s mag maken van de new born’s leren we elkaar goed kennen en ontstaat er een band. Ik voel me dan ook altijd zeer vereerd en ben trots op de intensieve relatie die we opbouwen. Het is natuurlijk helemaal prachtig om dezelfde moeders weer terug te zien op het moment dat een broertje of zusje zich aankondigt.

Hoe mooi kan het zijn om de sfeer van je zwangerschapshoot ook door te voeren in de newbornshoot zodat het 1 geheel wordt en er een mooie voor-na compilatie foto in elkaar gezet kan worden. Voor beide shoots is er nu een mooie actie, de combishoot waar je op beide shoots korting krijgt!

Fotoshoot zwangerschap

Ieder kind is uniek en dat geldt ook voor de buik. Samen kijken we hoe jij de foto’s graag zou willen hebben en ik denk natuurlijk graag met je mee. In een ontspannen sfeer maken we de foto’s van jouw groeiende buik. Het is ook leuk om daar broertjes en zusjes bij te betrekken. Ook voor hen breekt een nieuwe tijd aan wat we mooi op beeld kunnen vastleggen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de styling en sfeer, hou je van een naturel, glamour of juist een mooie contrastvolle zwart-wit serie met een bijpassende styling, we bespreken vantevoren jouw wensen. Er is een eigen collectie kleding waar kosteloos gebruik van gemaakt kan worden maar natuurlijk zijn je eigen items ook welkom.

Wil je echt iets bijzonders dan zijn er ook unieke design items aanwezig voor dé designshoot, ook kunnen we naar jouw wensen mooie unieke designs huren. Visagie en haarstyling zijn een mooie aanvulling en kunnen in overleg geboekt worden.

Zwangerschapshoot
1 uur
incl. 3 afdrukken
€ 125,-

Design zwangerschapshoot
1,5 uur
incl. 3 afdrukken
€ 165,-

Newborn shoot
2 uur
incl. 3 afdrukken
€ 225,-

Combishoot (ACTIE)
0,5 uur / 2 uur (totaal 2,5 uur)
incl. 3 afdrukken
€ 290,-

Pasgeboren baby fotografie

Ze zijn nog zo klein. Die kleine handjes en voetjes. Oogjes liever dicht dan open. Dicht bij mama en papa. Daar willen ze zijn.

Dat hele kleine is er snel vanaf. Des te meer reden om dit nu vast te leggen. Vaak hebben we de fotoshoot van de new born al doorgesproken terwijl de kleine nog op de wereld moet komen. Het is ook vaak een logisch gevolg na het vastleggen van de mooi bollende zwangerschapsbuik. Hier een mooi, in dezelfde stijl, vervolg aan geven maakt een mooi beeldend verhaal.

Geboortekaartje met pasgeboren baby

Het geboortekaartje extra persoonlijk maken door een foto te gebruiken van de pasgeborene is een verzoek dat ik steeds vaker krijg. De kleine alleen, met broertje(s) en/of zusje(s) of samen met de ouders. We maken samen in alle rust een prachtige serie die er voor zorgt dat je deze eerste dagen nooit meer zult vergeten.

Meer informatie of direct boeken?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op voor het doorspreken van alle informatie of het maken van een afspraak.

    Zwangerschapshoot € 125,-Design zwangerschapshoot € 165,-New Born shoot € 225,-Combi shoot (ACTIE) € 290,-